12. Oktobar 2018

Nebojša Svičević

Nebojša Svičević, direktor Turističke organizacije Prijepolje zapretio je danas da će se narednog petka politi benzinom i javno, u centru grada, zapaliti ukoliko mu Tužilaštvo zvanično ne odgovori “da li je on kriminalac ili nije.”

Povod za Svičevićevu reakciju su krivične prijave protiv Turističke organizacije Prijepolje i njega kao odgovornog lica, proistekle iz toga što ova ustanova i njen direktor, po nalogu suda, nisu želeli izvršiteljima da predaju jedan kombi.

To vozilo Turistička organizacija dobila je na poklon od Sportskog saveza Prijepolje, ali, po mišljenju suda, nezakonito.

Kako je Sportski savez Prijepolja dugovao novac svojim radnicima na ime zarada, po njihovoj tužbi doneta je pravosnažna presuda da se dugovi namire prodajom poklonjenog kombija kojim je u to vreme već koristila TO.

Svičević nije želeo da preda ključeve vozila, zbog čega je prilikom oduzimanja vozilo moralo da bude obijeno.

Nebojša Svičević, na konferenciji za medije sazvanoj na temu “Otimanje kombija u vlasništvu TO”, danas je kazao da će zbog svega u ponedeljak otpočeti štrajk glađu “koji će trajati najduže do sledećeg petka”.

Ukoliko do tog dana u 10 sati, rekao je, Tužilaštvo ne donese rešenje o tome “da li je on kriminalac ili nije” i “ne uhapsi odgovorne iz Sportskog saveza zbog “slučaja kombi”, u Valetovoj ulici u Prijepolju će se politi benzinom i zapaliti.

Inače, uoči početka konferencije za medije Svičević je iz prostorija TO isterao Memnunu Cmiljanović, novinarku lista “Polimlje”. Povod je navodno bilo “neprimereno pitanje” koje mu je ona uputila tokom neformalnog razgovora.

(Blic)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles