5. Juni 2015

Došao na antiislamske demonstracije, pa se oduševio islamom i muslimanima

Amerika – Britanske novine “Daily Mail”, objavile su da je Amerikanac, Jason Leger, koji je u prošli petak učestvovao u oružanim antiislamskim demonstracijama u Phoenix-u u američkoj državi Arizona, drastično promijenio svoje mišljenje o islamu i danas on govori o islamu kao divnoj i uzvišenoj vjeri.

Jason Leger je u antiislamskim demonstracijama nosio majicu na kojoj su bile ispisane uvredljive fraze na račun islama, ali nakon što je prošlog petka bio pozvan da posjeti islamski centar u tom gradu i nakon razgovora sa muslimanima i posmatranja muslimana na džuma-namazu, on je u potpunosti promijenio svoje mišljenje i od neprijatelja islama postao čovjek koji se divi islamu i koji na sva usta hvali islam.

Nakon neposrednog susreta i doticaja sa islamom i muslimanima, Jason Leger je obeća da nikada više neće napadati i vrijeđati islam i muslimane, posebno nakon što je od muslimana u islamskom centru dobio odgovore na pitanja kojima je u posljednje vrijeme bio zaokupljen.

(Saff)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles