Dobra posjećenost klizališta u Novom Pazaru

0
17

Novi Pazar – Klizalište u Novom Pazaru iz dan u dan obara rekorde posjećenosti.

Djeca koja su na zimskom raspustu ovih dana imaju prilike na najbolji mogući način provoditi svoje slobodno vrijeme klizajući se na ledu. Trg Gazi Isa-bega ovih dana posebnim čini smijeh i zadvoljstvo na licima mališana kojih je mnogo. Naša ekipa posjetila je danas klizalište, a prizor koji smo zatekli samo je ojačao činjenicu da je Novi Pazar najmlađi grad u Evropi.

Razgovarali smo sa najzaslužnijim čovjekom što je klizalište i ove godine postavljeno, koji je svakodnevno prisutan kako bi pomogao da oni koji ne znaju nauče da klizaju, kao i da uslovi budu besprekorni.

Mališani jedva dočekali da svoju sreću i zadovoljstvo prenesu svima. Sretni su što im je Novi Pazar omogućio da kvalitetno provedu zimski raspust.

Ni roditelji nisu krili svoje zadovoljstvo. Sretni su što njihova djeca imaju gdje ispoljiti višak energije na kvalitetan način.

Pogodni vremenski uslovi i temperatura koja se često ovih dana spuštala ispod nule u mnogome su pomogli organizatorima da uslovi budu besprekorni. Trg Gazi Isa-bega ovih dana prava je atrakcija.

(SANA- Hamza Škrijelj)


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.