Djelovi više gradova sjutra bez struje

0
6

Sandžak – Djelovi više crnogorskih gradova sjutra će biti bez struje zbog radova na mreži.

U Podgorici će, zbog radova u trafostanici 10/0.4 kV “Lenjinov Bulevar”, od devet do 13 sati, bez električne energije ostati zgrada Telenora u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog.

“Bez napajanja će, od devet do 15 sati, biti i potrošači iz Pohorske ulice zbog radova na niskonaponskoj mreži u trafo reonu “Zlatica A””, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore EPCG.

Dinoša, Selište, Prifte, Pikalje, Tergija, dio oko Cijevne, Stanaj Adžaj i Ljuljanovići biće bez struje od 9.30 do 16 sati zbog radova na dalekovodu 10 kV Vazdušni Tuzi iz trafostanice 35/10 kV Tuzi.

Uslijed radova na trafostanici 10/0.4 kV “STŠ Stambena”, od 10 do 16 sati, bezs truje će ostati zgrade u Moskovskoj ulici i dvorišna zgrada iza Građevinsko-tehničke škole (dio oko nekadašnje Male pijace).

U Danilovgradu će, zbog radova na dalekovodu 10 kV Podgorica iz Danilovgrada, od osam do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostati naselja Đeđezi i Braćani.

Područje opštine Petnjica i sela u Beranama: Goražde, Zagrađe, Dragosava i Babino biće bez struje od 13 do 16 sati zbog radova u trafostanici 35/10 kV Berane 3 (Polica).

U Tivtu će, zbog ugradnje opreme u energetska postrojenja, od 10 do 14 sati, bez napajanja biti potrošači u naselju Gradiošnica-lokacije: škola, samoposluga, Krstac, Bogdašići.

Takođe, u Budvi će uslijed radova u trafostanici 10/0.4 kV Adok, od devet do 12 sati, bez električne energije biti dio naselja Adok.

Zbog radova na dalekovodu 10 kV Metanovići, U Baru će, od devet do 12 sati, bez struje biti potrošači Metanovića, Isakovića i Kovačevića.

Bez napajanja će, od devet do 14 sati, biti i potrošači Boškovića zbog radova na niskonaponskoj mreži Alkovića brijeg.

U Kolašinu će, zbog radova na dalekovodu 10 kV Skrbuša, od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostati Lokve, Padež, Skrbuša, Mateševo, Jabuka, Bare Kraljske i Vranještica.

Na Cetinju će, uslijed radova na dalekovodu 10 kV »Cetinje-Vrela-Prekornica«, od 10 do 17 sati, bez struje biti naselja: Zagrablje, Očinići, Ugnji, Vrela, Obzovica i Prekornica.

Takođe, zbog građevinskih i elektromontažnih radova na dalekovodu 35 kV »Cetinje – Njeguši – Kotor«, od sjutra do petka, 12. decembra će, od 10 do 16 sati, bez električne energije biti potrošači na području Njeguša koji se napajaju sa tog dalekovoda.

U Ulcinju će, zbog radova u trafostanici 35/10 kV „Grad“ , od 11.30 do 16 sati, bez napajanja povremeno ostajati područja koja se napajaju iz ove trafostanice.

Zatim, u Nikšiću će zbog radova na dalekovodu 10 kV izvod za Velimlje, od 10 do 15 sati, bez struje ostati potrošači koji se napajaju sa toga dalekovoda.

Bez napajanja će, od 10 do 18 sati, biti i potrošači iz ulice Beogradske zbog radova u trafostanici 10/0.4 kV 070a-Rudo Polje T-1.

U Rožajama će, zbog radova u trafostanici 35/10 kV Zeleni, od 11 do 12 sati, bez električne energije ostati potrošači koji se napajaju iz ove trafostanice.

Takođe, zbog kontrolnog ispitivanja dalekovoda Rudeš-Rožaje, u srijedu će, od 11 do 12 sati, bez struje biti svi potrošači sa područja SO Rožaja.

Ulice Save Kovačevića i sela Šljivansko u Pljevljima biće bez struje, od devet do 15 sati, zbog radova na niskonaponskoj mreži.

Bez napajanja će, od devet do 16 sati, biti i selo Bobovo zbog radova na dalekovodu Glibaći-Bobovo.

Zbog radova na dalekovodu Volođa-Komine-Kalušići, od 10 do 12 sati, će bez struje biti Komini, Vidre,Hoćevina, Pliješevina,Trnovice, Kalušići, Grevo, Mrzovići, Rabitlje, Zabrđe, Zenica, Šumani, Borovic,Ljuća, Vrbica, Kruševo, Dragaši i Kakmuže.

U slučaju lošeg vremena radovi će biti odloženi.

(CDM)


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.