13. Maj 2019

Rezultat slika za Bošnjačka stranka odgodila Kongres

Glavni odbor Bošnjačke stranke donio je odluku o odgađanju partijskog Kongresa čiji je redovni termin bio u julu ove godine, saopćeno je iz te stranke.

Na sjednici održanoj u Rožajama razmatrana je aktuelna politička situacija i ocijenjeno je da je, u cilju boljeg i efikasnijeg partijskog rada u pripremi za naredne parlamentarne izbore, cjelishodno odgoditi održavanje Kongresa.

“Naglašeno je da je dosadašnjim radom predstavnika BS u državnim institucijama značajno doprinijeto njihovom kvalitetnijem radu i realizaciji brojnih projekata. Istaknuto je i snažno pozicioniranje Bošnjačke stranke u društvenim, ekonomskim i političkim procesima u Crnoj Gori.

Glavni odbor je naložio intenziviranje aktivnosti na svim partijskim nivoima i partijskim organima, posebno u opštinskim organizacijama u cilju kvalitetnije pripreme za narednu izbornu godinu”, navedeno je u saopćenju koje prenosi Antena M.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles