16. Decembar 2019

Moralne i ostale sveopće vrijednosti o kojima nam je Komšić govorio u jučerašnjem gostovanju stale su na ovu jednu sliku već izblijedjelih političkih figura koje su se kao mračne sjene nadvile nad Bosnom i njenim narodima i koje već duži niz godina ne predstavljaju nikakve vrijednosti. Za dostojanstveno vođenje jedne države potrebno je znanje koje zasigurno niko od vas ne posjeduje.O

Zato vi niste kompetentni da govorite o vrijednostima. Ostavite da o toj lekciji govore oni koji ih zaista i posjeduju, a i promoviraju kroz riječi i djela.

Žalosno je do čega je sve dovela loša i nemoralna politika bošnjačkih predstavnika, koji i dalje srljaju i vode narod i državu u propast apsolutno lišeni svih ljudskih i univerzalnih vrijednosti na kojima svijet opstaje i na kojima je zasnovan.

Bošnjacima nije svojstveno biti sluga i najamnik, a svakom Bošnjaku ko je takav smeta čast, moral i znanje dostojanstvenih bošnjačkih predstavnika kao što je akademik Muamer Zukorlić koji vrednuju univerzalne vrijednosti dostojne svakom čovjeku.

Sve laži izrečene od strane Komšića ne čude jer je općepoznato da je Komšić najveća podvala Bošnjacima. Ne čudi više ni šutnja bošnjačkih predstavnika u Bosni jer su odavno postali vazali što nije svojstveno našoj kulturi i tradiciji.

Možda najviše čudi izjava predsjednika Bosne i Hercegovine Željka Komšića da kao predsjednik jedne države nema ni nadležnost ni znanja ni saznanja o stvarima koje se dešavaju u državi.
Jadno, bijedno i nadasve zlobno!

Autor: Asmir Bihorac

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles