6. Juli 2014

CaptureSandžak PRESS u toku svog četverogodišnjem rada bilježi ubjedljivo najveću posjećenost od svih sandžačkih web sajtova.

Sandžak PRESS je jedini web portal u Sandžaku koji otvoreno i jednako zastupa sve gradove Sandžaka kao sva veća mjesta u kojima djeluje sandžačka dijaspora u informisanju.

Sandžak PRESS je najčitaniji sandžački medij sa najviše uticaja i najviše citiranja na drugim web sajtovima, kao i najviše praćen na socijalnim mrežama.

Prema najpoznatijem web istraživaču Alexa Sandžak PRESS je ubjedljivo najposjećeniji sandžački sajt, kao i prošle godine.

Sandžaklive se sa treće pozicije popeo na drugu poziciju, iako je i prošle i ove godine tvrdio da je najposjećeniji sajt u Sandžaku, dok se Sandžakinfo spustio na četvrtu poziciju.

Sandžačke novine zauzimaju treće mjesto, a Sandžakhaber peto mjesto i oni su nova konkurencija na internet-medijskom polju u Sandžaku.

Zatim slijede šesto, Sandžakvijesti, sedmo, Sandžakonline, osmo, Sandžakavaz, deveto Sandžak TV i deseto mjesto Sandžak EU.

Sa internet medijskog polja u odnosu na prošlu godinu su nestali Sandžaknews i Sandžak X.

U ranglistu nisu uključeni web sajtovi iz Sandžaka koji su lokalnog ili regionalnog karaktera.

Sandžak PRESS bilježi mjesečnu posjećenost do POLA MILIONA  posjeta, a najčitanija vijest u proteklih godinu dana je bila Na svadbi pjevali: “Oj Pazaru novi Vukovaru, oj Sjenice nova Srebrenice” sa preko 73 000 pregleda.

Sandžak PRESS se zahvaljuje Sandžaklijama, Bošnjacima i svim ljudima dobre volje u cijelom svijetu na povjerenju i podršci.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles