12. Decembar 2017

Ministarstvo privrede oglasilo je prodaju Veterinarske stanice u Novom Pazaru metodom prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem koje će se održati 28. decembra, saznaje radio Sto plus.

Procenjena vrednost kapitala jedine veterinarske stanice na teritoriji Novog Pazara je 42.994 eura, koliko iznosi i početna cena na javnom nadmetanju.

Pravo učešća u kupovini imaju domaća i strana pravna i fizička lica koja uplate depozit u iznosu od 10 odsto procenjene vrednosti Veterinarske stanice i otkupe prodajnu dokumentaciju za 100.000 dinara.

U profilu ove kompanije, objavljenom na sajtu Ministarstva privrede, navodi se da trenutno ima 8 radnika, kao i da je jedina veterinarska stanica na teritoriji Novog Pazara.

U vlasništvu stanice se nalazi poslovna zgrada od 198 kvadrata u Ulici Stefana Nemanje, dok nad placom od 346 kvadrata, na kojem se nalazi taj objekat, imaju pravo korišćenja.

(Beta)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles