12. Februar 2018

U organizaciji Medžlisa IZ Brodarevo 09.02.2018. u preljepom ambijentu Malkan Čauš džamije, a narednog dana 10.02.2018. u organizaciji Medžlisa Priboj u prostorijama mekteba  je održana promocija knjige dr. Elharuna Selimovića “U potrazi za istinom o sebi”. 

U knjizi je predstavljen spoj psihologije kao nauke i Islama kao vjere. U svojoj knjizi autor akcenat stavlja na preventivnu i iscjeljiteljsku ulogu vjere u duševnom životu čovjeka.

Doktor Elharun Selimović rođen je u Žepču i po vokaciji je klinički psiholog i terapeut. Završio je studij psihologije na Sveučilištu u Zagrebu. Od 1996. godine radi kao klinički psiholog u Općoj bolnici u Konjicu. Autor je brojnih knjiga iz oblasti psihologije. Između ostalog autor je dva fakultetska i jednog srednjoškolskog udžbenika iz oblasti psihologije, te koautor brojnih naučnih radova na kongresima i simpozijima , u zemlji i inostranstvu. Slovi kao stručnjak koji je prvi na ovim prostorima i u regionu doveo psihologiju i vjeru u do sada najbližu vezu, te postavio nove standarde u promatranju nauke i vjere uopće. 

O knjigama, člancima i nastupima Elharuna Selimovića možete se informisati preko njegove službene Facebook stranice Elharun Selimovic.

 

 

Facebook Comments

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

No more articles