20. Mart 2015

Masa Vukotic

Australija – Maša Vukotić (17), porijeklom iz Bijelog Polja, u utorak je na smrt izbodena u parku u blizinu svoje kuće u Stanton ulici u Doncasteru, predgrađu Melburna.

Njeno tijelo pronađeno je u blizini pješačkog mosta, oko 500 metara daleko od kuće, pošto su komšije čule vrisku i vidjele čovjeka kako bježi.

Bolničari su ubrzo stigli, ali nijesu mogli da pomognu nesrećnoj djevojci koja je zadobila ubode u gornjem dijelu tijela.

Australijski mediji prenose da je Maša bila u šetnji u parku u blizini kuće. Pretpostavlja se da je nosila slušalice i da nije čula ubicu.

Osumnjičeni za ubistvo je dvadesetogodišnji muškarac i policija traga za njim.

Na snimku sigurnosne kamere vidi se muškarac u bijegu obučen u crno sa bijelom najlon kesom u kojoj je, pretpostavlja se, oružje kojim je počinio ubistvo.

Na novim slikama koje je policija objavila on ulazi u autobus, obučen u crvenu košulju, crne pantalone i bijele patike. Snimak je napravljen nekoliko minuta nakon što je snimljen u blizini mjesta zločina.

Policija je od stanara Stanton ulice zahtijevala da u noći između utorka i srijede ostanu u kućama, dok su područje pretraživali helikopteri iz vazduha, a policajci sa psima tragačima na zemlji.

Na mjestu gdje je Maša stradala drugovi iz škole su položili cvijeće i oplakivali svoju drugaricu.

Direktor Canterbury Girls’ Secondary College, koji je Maša pohađala, dr Mary Cannon, kazao je da je škola šokirana tragedijom.

“Maša je bila veoma popularna i cijenjena učenica koja je imala bliska prijateljstva sa mnogim studentima. Naše misli i želje u ovom teškom trenutku su sa Mašinom porodicom”, saopštio je on.

Susjedi, šokirani ubistvom, kazali su da su Vukotići bili srećna porodica.

(Izvor: fokuspress.com / foto: news.yahoo.com)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles