7. Decembar 2017

U okviru manifestacije „Otvorena vrata Univerziteta“ Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru posjetili su danas, 06.12.2017. g., učenici Gimnazije „Jezdimir Lović“ i Poljoprivredno- tehničke škole iz Sjenice. Srednjškolci su najprije upoznati sa historijatom i departmanima koji postoje na Univerzitetu, a nakon toga su imali priliku upoznati se sa radom službi koje funkcionišu i koje su na usluzi svim studentima.

Nakon obilaska prostorija i učionica učenici su imali prilku slušati predavanje na temu „Društvene mreže“ koje su održali psiholozi sa Departmana za pedagoško- psihološke nauke. Za srednjoškolce je na kraju posjete upriličeno druženje sa studentima IUNP-a uz prigodan ručak u studentskom restoranu.

Manifestacija „Otvorena vrata Univerziteta“ otpočela je posjetom srdenjoškolaca iz Sjenice, a trajaće sve do 04. maja. Cilj same manifestacije jeste da se srednjoškolci, budući studenti, upoznaju sa radom, funkcionisanjem, nastavnim i vannastavnim aktivnostima na IUNP-u.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles