6. Juli 2018

U posljednjih par dana u Novom Pazaru ukoliko se ne plati parking koji košta (30, 40 ili 50 dinara) a automobil bude duže od 15 minuta na parking mjestu zaposleno lice Parking servisa na vjetrobransko staklo automobila ostavlja obavještenje o tome da je vozač automobila obavezan da plati Dnevnu kartu u iznosu od 700 dinara.

Podsjećamo da su ovih dana vozači, koji su propustili da plate parking dobili obavještenje da su u obavezi da plate Dnevnu kartu nakon čega je na njihovu adresu došlo pismo sa naslovom „Opomena pred utuženje sa obavještenjem o ustupanju potraživanja“ u kome se navodi da su u obavezi da plate 4.469,00 dinara preduzeću BDF SISTEM PLUS DOO, Beograd. A ukoliko se uplata od 4.469,00 dinara ne izvrši u roku od tri dana biće prinuđeni da „zaštite svoje interese pred nadležnim sudom i izvršiteljem. Na vaš teret će pasti troškovi od najmanje 30.000.00 dinara, kao i troškovi zatezne kamate…“ Odbornici SPP-a su na skupštinskom zasijedanju tražili da se odustane od ove nelegalne radnje.

Na ovaj zahtjev odbornika SPP-a reagirao je direktor Parking servisa koji je umjesto iznošenja činjenica vrijeđao. Dr. Fehratović je kazao da su oni tu jer ih je narod birao i da se niko tako bahato ne smije ponašati.

Obzirom da već dolaze ljudi iz dijaspore, odbornici SPP-a apeluju da se pod hitno raskine ovakav ugovor koji će više nanijeti štete nego bilo čega drugog.

SANA

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles