18. Februar 2018

Suad Zoranić, sin lokalnog funkcionera SDP-a Kasima Zoranića, putem društvene mreže Fejsbuk (FaceBook) prijeti svima onima koji kritikuju lik i djelo njegovog oca.

Naime, Kasim Zoranić godinama unazad maltretira mještane u ulicama Oslobođenja i Borisa Kidriča, njegova  drskost ide do toga da je nasilno uklonio stubiće koji se nalaze u blizini OŠ „Rifat Burdžović – Tršo“ kako bi se parkirao na trotoaru. Kada je o torturi koju Zoranić sprovodi javno progovorila g. Muradija Nokić a to se pojavilo na društevnim mrežama Zoranići su krenuli u akciju zastrašivanja i ucjenjivanja svi onih koji ne misle kao oni.

U tome prednjači njegov sin Mirsad, koji se vodi kao zaposlen u Zavodu za javno zdravlje (ZZJZ), prima platu ali na posao ne dolazi, a direktor ZZJZ-a to prikriva u strahu od Zoranića. 

Iako se u javnosti predstavlja kao dobrotvor i čovjek koji će vam preko “svojih veza” pomoći prilikom liječenja u Beogradu, Kasim Zoranić je veoma surov prema onima kojima je pomogao. Prilikom izbora (lokalnih, parlamentarnih) ih posjećuje, ucjenjuje njih i njhovu familiju da glasaju za SDP ili će prestati da im pomaže u daljem liječenju.

Kasim Zoranić se sa političkim neistomišljenicima, privrednicima obračunava tako što im redovno šalje inspekciju. Sa tim prestaje kada privrednici i radnici pristaju glasati za SDP a to moraju potvrditi fotografijom sa biračkog mjesta.

Zoranić je poznat kao osoba sa pataloškom mržnjom prema muftiji dr. Muameru Zukorliću i Islamskoj zajednici. U javnost se uoči izbora 2016. godine pojavio snimak na kojem Zoranić omladini SDP-a naređuje na društevnim mrežama o Zukorliću pišu “najgore gadosti sa lažnih profila”

ĐACI UGROŽENI – Zoranić uklonio stubiće kako bi se parkirao na trotoaru!

SKANDALOZNO – Kasim Zoranić daje instrukcije SDP aktivistima o blaćenju Zukorlića (Audio)

Kasim Zoranić nastavlja sa torturom nad Muradijom Nokić

Zoranić napada žene – Prijetnje i pritisci na političke neistomišljenike

 

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles