10. Novembar 2017

Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zaim Redzepović prisustvovao na predstavljanju „Bele knjige 2017“ Savjeta stranih investitora u Srbiji (FIC).

Na skupu su govorili ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević zajedno sa predsjednicom Vlade Republike Srbije Anom Brnabić i ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović.

Državni sekretar u izjavi za našu Agenciju rekao je da je za nasu regiju kao i državu izuzetno važno da se na vrijeme planira i kreira budućnost u kojoj će se više ulagati u radnike i stvarati im se bolji uslovi za rad.

„Bitno je da Srbija bude moderna država, koja vodi računa o radnicima, ima ozbiljne procjene o tome šta nam je potrebno i gdje su neophodne investicije. Od presudne važnosti je i da sve više investitora dođe u nasu zemlju“ istakao je Redžepović.

izvor: SANA

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

No more articles