23. Juli 2013

rusmin-lalicic-u1Gusinje – Predsjednik Partije za Gusinje dr Rusmin Laličić reagovao je na tekst Balše Brkovića, pod naslovom „Potkazivanje“,  koji je objavljen u tabloidu Vijesti, 20. jula 2013. Reagovanje objavljujemo u cjelosti:

„Umjesto da se Balša Brković pozabavi kako tabloid u kojem radi objavljuje tuđa privatna pisma i mejlove, što nije samo kršenje novinarskog kodeksa, već i krivično djelo što ću dokazati u sudskom postupku koji ću pokrenuti, on skreće pažnju javnosti sa tog kriminalnog čina tabloida Vijesti, pa piše tekst „Potkazivanje“, u kojem nema petlje da spomene moje ime, ali ima podlosti da crtajući mene govori o karakternoj osobini svog đeda, svog oca i samog sebe.

Pa nije o meni, mom ocu i mom đedu napisana knjiga „Špijun iz Piperah“, (autor Marko Vešović), već o čuvenom potkazivaču i policijskom žbiru Jevremu Brkoviću. I nije Rusmin Laličić odgojen parama Udbe, već strašni opozicionar Balša Brković. Ali već znamo: ko o čemu – k…. o poštenju“, kaže se u reagovanju

dr Rusmina Laličića, predsjednika Partije za Gusinje.

PS. 1. avgusta 2013. Marko Vešović će gostovati u okviru „Gusinjskog ljeta“ i imati promociju svoje knjige pjesama o Gusinju, pa pozivam gosp. Balšu Brkovića da prisustvuje događaju. Brk u brk!

(pobjeda.me)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles