9. Novembar 2017

Slikovni rezultat za asfaltiranje

 

Tokom tekuće građevinske sezone na teritoriji opštine Prijepolje asfaltirano je ukupno 45 kilometara puta za šta je iz budžeta usmjereno oko 130 miliona dinara. U lokalnoj samoupravi danas se odvijaju pripreme za raspisivanje javne nabavke za izvođenje radova na nasipanju puteva u vrijednosti od 13 miliona dinara.

Radiće se atarski putevi u mesnim zajednicama Babine, Jabuka, Seljašnica, Brodarevo, Gostun, Slatina, Orašac, Kamena Gora, Mataruge, Mijane, Velika Župa, Zavinograđe, Sedobro, Hisardžik, Ivanje i Sopotnica.

„Najviše sredstava „otići“ će u MZ Velika Župa, 1.480 000 dinara i Zavinograđe, 1.170.000 dinara ali nisu zanemarljivi ni iznosi koji će popraviti atarsku putnu mrežu i u drugim djelovima opštine Prijepolje. Ovoj cifri treba dodati još 1,7 miliona dinara budžetskih sredstava namjenjenih za hitne intervencije koji nisu potrošeni i koji će vjerovatno biti usmjereni na putnu mrežu kako bi se popravilo loše stanje.

Inače u toku tekuće godine na teritoriji opštine Prijepolje ukupno je asfaltirano 45 kilometara puta za šta je iz budžeta bilo usmjereno oko 130 miliona dinara. Najviše koristi je imala Mesna zajednica Velika Župa u koju je uloženo 9.400.000 hiljada dinara, odmah iza nje je Kamena Gora koja je dobila asfaltnog puta u vrijednosti od 8 miliona dinara, potom Orašac i Ivanje u kojima je za asfaltiranje dionica na više putnih pravaca utrošeno ukupno 13.600.000 dinara.

izvor: List Polimlje/SANA

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

No more articles