21. Novembar 2017

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i predsednik opštine Ilidža Senaid Memić, potpisali su  Sporazum o saradnji na poljima kulture, sporta privrede i obrazovanja.

Prvi čovek Novog Pazara Nihat Biševac je tom prilikom naglasio da ove dve opštine treba da budu most saradnje između BiH I Srbije, a da je njima ostavljena mogućnost da tu saradnju unaprede kroz zvanične insititucije lokalne samouprave.

Sporazum o međusobnoj saradnji podrazumeva da će Novi Pazar i Ilidža, koja je jedna od najuspešnijih opština u Bosni i Hercegovini, raditi zajedno na svim poljima, a naročito će se ta saradnja ogledati u kulturi, privredi, sportu i obrazovanju.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac je podsetio da puno Sandžaklija živi u tamošnjoj sarajevskoj opštini, uspešnih privrednika,koji će kako se nada ovu međusobnu saradnju unaprediti.

(Rtvnp/SANA)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles