12. Januar 2018

vucic vesti politika hronika izbori ubistvo tako stoje stvari 4669

Tužulaštvo u Novom Pazaru podiglo je optužnicu za ubistvo Anela Papića (33).

U Tužilaštvu nisu želeli da otkriju protiv koga je podignuta optužnica, dok ne postane pravosnažna.

“Optužnica je poslata strankama, čeka se njihov odgovor, nakon čega će postati pravosnažna i tada možemo reći ko je i za koje delo optužen”, kažu u novopazarskom tužilaštvu.

Zbog ovog zločina, već šest i po meseci u pritvoru su supružnici Mubera (33) i Senad Muhović (35), a BKTVNews ekskluzivno saznaje ko je direktni izvršilac zločina.

Mubera i Anel su bili u dugogodišnjoj tajnoj ljubavnoj vezi. Anel je imao suprugu i dve ćerke, a Mubera supruga koji je radio u Nemačkoj i dve ćerke. Kobni zločin usledio je 23. juna, dan nakon što je Muberin suprug Senad došao u Srbiju, sa namerom da nju i decu odvede sa sobom za Nemačku. Tog dana saznao je da ga supruga vara. Pročitao je poruke koji su ljubavnici razmenjivali telefonom, a zatim Anela u ime supruge porukom pozvao na sastanak u šumu.

Tek dan kasnije, Anelov otac, Ahmo Papić pronašao je telo ubijenog sina. Anel je ubijen udarcima kamenom, a njegovo telo zatim je zapaljeno. Na uviđaju su otriveni DNK tragovi i njegove ljubavnice Mubere i Senada Muhovića, za kojima je odmah raspisana poternica. Njih dvoje su međutim, zajedno sa decom već pobegli iz Srbije za Nemačku, a dve nedelje kasnije su se vratili u Srbiju. Uhapšeni su na graničnom prelazu i od tada su u pritvoru u Novom Pazaru.

Krivična prijava zbog ubistva je odmah podneta protiv oboje, a obdukcija i dalja veštačenja su trebala da otkriju ko je od njih dvoje zapravo direktni izvršilac zločina.

Sumnje meštana i javnosti bile su podeljene. Jedni su verovali da je Mubera ubica, a njen suprug pomagač, drugi da je Senad ubica, a da je supruga ta koja mu je pomogla da namami svog ljubavnika i zatim da zajedno pobegnu.

Veštačenje, na osnovu kog je i podneta optužnica pokazalo je ono što će šokirati sve koji su poznavali i porodicu ubijenog Anela, ali i one koji poznaju Muberu i Senada.

“Anel Papić je ubijen sa više od 30 udaraca po glavi i telu. Udarci su različite jačine. Jedni su jačeg, a drugi slabijeg inteziteta što ukazuje da su smrtonosne udarce nanele dve osobe, muškarac koji je zadao udarce jačeg i žena koja je zadala udarce slabijeg inteziteta”, piše u izveštaju veštaka na osnovu kog je zbog ubistva Papića podneta optužnica i protiv njegove ljubavnice i protiv njenog supruga. Oboje se terete za teško ubistvo, za koje je predviđena kazna do 40 godina zatvora.

Otac ubijenog Anela, Ahmo Papić za BKTVNews kaže da od suđenja koje sledi očekuje istinu i pravdu.

“Očekujem da neko od njih dvoje kaže na sudu istinu. Da kaže tačno šta je bilo. Meni mog sina niko ne može da vrati. Kako koji dan prolazi sve je teže. I Beograd i Njujork da mi daju ne vredi, mog sina nema i jedino što želim je pravda”, kaže Ahmo.

Izvor: BKTVNews/T.M.S.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles