7. Septembar 2017

Zamjena krovnog pokrivača i stolarije na upravnoj zgradi Industrijskih parkova u Slobodnoj zoni Priboj počeli su nedavno. Radovi se izvode u okviru projekta Rekonstrukcija upravne zgrade u Industrijskim parkovima u opštini Priboj, koji finansira Evropski PROGRES.

Projekat rekonstrukcije obuhvata zamenu krovnog pokrivača i zamenu celokupne spoljne stolarije zgrade i radovi će trajati naredna dva meseca, prenosi sajt Opštine Priboj.

Izvođač radova je firma GAT iz Novog Sada, dok će Opština Priboj vršiti nadzor i tehnički prijem, a Opština je angažovala i lica za bezbednost i zaštitu na radu. Vrednost radova je oko 160.000 USD, a Opština učestvuje sa 10% sredstava.

Projekat finansira Vlada Švajcarske, EU i Vlada Republike Srbije preko programa Evropski PROGRES, najvećeg razvojnog programa u Republici Srbiji, koji se usredsređuje na određeno područje, a ima za cilj da podrži održivi razvoj 34 lokalne samouprave na jugoistoku i jugozapadu zemlje.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

No more articles