17. Maj 2018

Slikovni rezultat za tutin trg

Opština Tutin. Ulica Husein Bega Gradaščevića 7 (privremena adresa: Gradski trg l-sprat 2) 36320 Tutin. poziva sve zainteresovane da iičestvuju u Konkursu za izradu urbanističko-arhitektonskog rešenja Trga “Semsudin Kučević” i neposrednog okruženja u Tutinu i izradu Idejnog arhitektonskog rešenja.

Cilj je da se putem javnog konkursa iznađe kvalitetno urbanističko-arhitektonsko rešenje za kulturnu celinu od velikog značaja za Opštinu i gradsko naselje Tutina kao celinu jer se radi o Gradskom centru, trgu, pešačkoj zoni sa okruženjem objekata od velikog značaja za kvalitet funkcionalnosti i ambijentalnu celinu.

Usvajanjem urbanističko-arhitektonskog rešenja postaviće se principi totalno nove gradnje uređenja pešačkih celina i materijalizacije koja će imati zahtev trajnog postojanja.

Sastavni deo ovog oglasa čini Raspis konkursa i druga korisna dokumentacija koja se može preuzeti lično u prostorijama Opštinske uprave Tutin, ili preko internet stranice raspisivača: http: //www.tutin.rs/.

Konkursni rokovi:

  • Početak konkursnog roka/ datum oglašavanja 16.05.2018. godine;
  • Rok za postavljanje pitanja i obilazak lokacije je do 30.05.2018. godine.

Pitanja se mogu postavljati na e-mail adresu: trasemsudinkucevic@tutin.rs.

Rok za predaju radova je do 13.07.2018.godine.

Radovi se moraju predati do 15:00 časova, bez obzira na način predaje (neposredno ili poštom) na pisarnici Opštinske uprave opštine Tutin, sa adresom, Gradski trg I. sprat 2, 36320 Tutin. Radovi koji stignu posle roka za predaju se neće uzimati u obzir prilikom razmatranja.

Objavljivanje rezultata Konkursa i izveštaj žirijaje 20.07.2018.godine.

Rezultati konkursa će biti objavljeni na internet stranici Naručioca:

http: //www.tutin.rs/.

Izložba konkursnih radova i javna diskusija o rezultatima Konkursa biće organ

Kompletnu dokumentaciju možete preuzeti OVDE>>

 

(Opstina Tutin)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles