10. Mart 2018

Slikovni rezultat za sandžak tv

Sandžak tv i cijeli medija centar je svijetla tačka u medijskom mraku laži i potvora. Ona je vakuf Islamske zajednice, gdje se osim istine, čuje i Časni Kur'an, a emituju se razna Islamska predavanja.

Ponosimo se što je imamo.

Muftija Zukorlić nema nikakvu mrlju na sebi u svom djelovanju, tako da ne može da se piše negativno o njemu.

Ono sto se negativno iznosi o muftiji Zukorliću, na drugim medijima, je velika laž i potvora. Niko ne bi napadao druge medije, da pišu argumentovano. Muftija je jako kulturan, i ne blati ljude, samo priča argumentovano, i budi narod, i popravlja stanje u narodu. On sa svojom sposobnošću i znanjem, budi i druge narode, ali ne mogu baš svi to da razumiju, jer za to treba čisto srce.

Muftija Zukorlić pokušava da urazumi i predstavnike drugih partija da budu kulturni, da pričaju argumentovano, da ne lažu, da ne vrijeđaju, da se okupe oko strateških važnih pitanja, a neka svako razmišlja kako hoće, međutim drugima je do sada džabe pričat, jer oni su opsjednuti ličnim interesima, i muftiju Zukorlića gledaju kao opasnost za ugrožavanje ličnih interesa i privilegija.

Narod jeste napaćen, ali za to su najodgovorniji oni koji su na vlasti skoro 30 godina. A muftija sa svojim djelovanjem ne da da taj napaćeni narod izgubi svoje dostojanstvo i da bude igračka određenim političarima. I bez vlasti, muftija je napravio sistem koji je samoodrživ, i zapošljava skoro 600 ljudi.

Da su drugi političari radili svoj posao, i da nismo taoci politike bili, muftija Zukorlić i drugi službenici Islamske zajednice ne bi morali da se sada bave politikom.

Drugi političari ne da nisu radili svoj posao, nego su se ogriješili prema Islamskoj zajednici i u haku su ovom narodu. Tako nemoj da vam je čudno ako imam podržava muftiju Zukorlića, to je sasvim normalno, jer je on otisao iz tople sobe na vjetrometinu, da bi zaštitio interese Islamske zajednice i ovog naroda.
A i imamima je u obavezi da upućuju na istinu a odvraćaju ljude od laži. A iskren vjernik ne smije da podržava zlo, već u najmanju ruku mora da ga prezire.

Nemojte da vam je čudno što je muftija promijenio ime stranke, on se samo otvorio prema drugima, a nije odustao od principa, partija je sredstvo, nije cilj.

Muftijin program je univerzalno dobro za sve, zato se on ne stidi da ga ponudi i drugima. Jer nema sreće ako se pravi tuđoj nesreći.

Muftija je ubjedljivo najbolji i najsposobniji političar u Srbiji i šire, samo je pitanje koliko će to ljudi prepoznati, a glasovi nisu mjerilo da li je neko najbolji ili ne.

Muftija do sada najbolje predstavlja Bošnjake, ali i sve muslimane u Srbiji i šire, i njegovo vrijeme tek prestoji inšallah.

Što se tiče direktora Sandžak TV, kao i njegovog urednika, mogu reći da su to jako obrazovani, pošteni, sposobni ljudi, koji se boje Boga. Ponosim se sa njima.

I na kraju emanet ovog društva mogu ponijeti oni koji se ne mogu uplašiti a niti se mogu kupiti, a to su vjernici, koji se boje odgovornosti kod Allaha na Sudnjem danu. Zahvalan sam Allahu, sto narod dočeka da na listi za glasanje ima muftiju, alima, akademika, dr. Muamera ef. Zukorlića, kao i sve njegove saradnike.

Autor: Enes Ibrović

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles