6. Septembar 2017

Javni izvršitelj Milo Durutović oglasio je prodaje dve zgrade u Novom Pazaru vrednosti preko tri miliona evra na osnovu izvršnih sudskih rešenja o naplati dugova njihovih vlasnika prema poveriocima, saznaje radio Sto plus.

Na prodaju se nudi četvorospratni objekat u ulici Save Kovačevića (magistrala) površine 749 kvadrata čija je procenjena vrednost 1.735.743 evra.

Ova zgrada “ide na doboš” zbog osnovnog duga od 928.617 evra, uvećanog za kamate, njenih vlasnika Elvira D. iz Novog Pazara i Adisa D. iz Beograda prema kompaniji “PC Finance” iz Holandije, koju zastupa ProCredit banka.

Nad ovom nepokretnosti upisane su dve izvršne hipoteke i to u korist Pireus banke 2007. godine, odnosno “PC Finance” dve godine kasnije.

Javno nadmetanje za kupovinu ovog objekta održaće se 27. septembra, a početna cena je 60 odsto od procenjene vrednosti.

Javni izvršitelj oglasio je prodaju i objekta sa četiri sprata u Ulici 7. jula, ukupne površine 331 kvadrata, čije dve trećine je vlasnik izvršni dužnik Hajrudin Ć. iz Novog Pazara.

Procenjena vrednost udela dužnika je 1.302.544 evra, a ova nepokretnost se prodaje zbog duga Hajrudina Ć. prema Obradu V. iz Brvenika. U oglasu o prodaji se ne navodi kako je dug nastao.

Licitacija za kupovinu ove zgrade održaće se 2. oktobra, a početna cena iznosi 60 odsto procenjene vrednosti vlasničkog udela dužnika.

Svi zainteresovani za kupovinu ova dva objekta moraju položiti jemstvo vredno desetinu procenjene vrednosti objekta, odnosno vlasničkog udela dužnika.

(Beta)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

No more articles