17. Novembar 2017

Novi most u naselju Jalija koji već danima koriste pješaci i vozači još nije zvanično otvoren, niti je izvršen njegov tehnički prijem.

Koordinator za realizaciju projekata Gradske uprave Novog Pazara Ćeho Nikšić kaže da su primedbe građana koje se odnose na visinu širinu i na stepen nagiba mosta, na mjestu, te da prokjekat još nije kopletiran. On kaže da Institut za puteve iz Beograda trenutno radi na izradi projektne dokumentacije pristupnih saobraćajnica.

Novi most koji spaja industrijsku zonu sa centrom grada u naselju Jalija, na prvi pogled je završena građevina, ali tehnički prijem novog mosta još uvijek nije izvršen.

“Projekat mosta još nije završen. Primedbe građana da je most visok i strm su na mestu, ali to je bio tkz. vodoprivredni uslov da bismo mi uradili projekat i dobili dozvolu za rad”, objašnjava koordinator za realizaciju projekata Gradske uprave Novog Pazara ćeho Nikšić. ”Institut za puteve trenutno radi, sa leve i desne strane, saobraćajne kolovozne trake, koje će da smanje tu visinu mosta”, kaže Nikšić.

On ističe da bi bilo dobro da, dok se ne izvrše neophodne korekcije i tehnički prijem, most koriste samo pešaci, a da bude zatvoren za motorna vozila.

(rtvnp)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

No more articles