8. August 2017

U posjeti opštini Prijepolje boravio je ministar poljoprivrede u Vladi Republike Srbije, gospodin Branislav Nedimović, gdje je sa predstavnicima vlasti razgovarao o deponiji Stanjevina, o trenutnoj cijeni maline, te o razvoju stočarstva i voćarstva u Prijepolju. Ministar ističe da su isporučena već 24 rješenja o nabavci traktora za opštinu Prijepolje, što je jako značajna stvar.

Što se tiče uzgajivača malina, ministar Nedimović navodi da dok su god raštrkani i neujedinjeni, imaće sličnu situaciju kao ove godine. U drugim granama poljoprivredne proizvodnje, dodaje on, nema problema kao kod uzgajivača malina.

Predsjednik opštine Dragoljub Zindović ističe da je zadovoljan razgovorom koji je imao zajedno sa koalicionim partnerima imao sa ministrom Nedimovićem. Nekoliko ključnih stvari je dogovoreno, navodi Zindović.

Dogovoren je i sastanak predstavnika opštine Prijepolje u kabinetu ministra Branislava Nedimovića iduće nedjelje, gdje će se govoriti o vidovima pomoći kroz razne subvencije.

SANA – H.Š.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

No more articles