6. April 2018

Ako se osvrnemo i pogledamo na prostor i pažnju koju nam Regionalna televizija Novi Pazar posvjećuje, skoro da osjetim potrebu da im se zahvalim.

Pomenuta televizija češće spominje dr Muamera Zukorlića i stranku SPP, nego što to radi Sandžak TV. Sve bi ovo bilo možda i smiješno da se nisu previše odvažili i upali u zamku koju im je kreirao, niko drugi, već njihov miljenik Kasim Zoranić. Neću se služiti uvredljivom terminologijom kao gospodin Kasim, jer to nije naš način komunikacije, pa ću ga zato u ovom tekstu oslovljavati sa gospodine, iako je samo G od gospodin. 

Gospodine Zoraniću, opšte je poznato ko ima naviku da se igra pečatima, naročito mesarskim, da Vas podsjetim: jedan takav pečat se sasvim slučajno našao na diplomi jednog od kadrova vaše partije, doduše, nije Halal ali je pečat.

Gospodine Zoraniću, pošteno bih se nasmijao vašem nastupu u Skupštini grada pa i cijeloj ovoj priči o Halal sertifikatu, da niste udarili tamo gdje su Bošnjaci najosetljiviji, u religiju i poštenje. Zaslijepljeni mržnjom, u pokušaju da naškodite stranci SPP, naškodili ste privredi ovog, dovoljno napaćenog, naroda.

Obezvrijedili ste Peštersku kravu, Sjenički sir, svakog poštenog seljaka i svakog poštenog mesara, jer ste izmišljanjem tako gnusne laži, pod plašt sumnje stavili i sve poštene ljude koji se jedva uspjevaju izboriti za opstanak, zahvaljujući vašoj politici, za to neko mora i treba da odgovara.

Iskreno se nadam da ćete na kraju ove priče, imati bar toliko razuma, da se izvinite  narodu za štetu koju ovakvim tvrdnjama nanosite.

 

autor: Asmir Bihorac

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles