1. Novembar 2017

Rad sa elektronskim dnevnicima za sada dobro funkcioniše, otklonjene su sve sumnje i predrasude o ovom projektu, ocenio je danas direktor Osnovne škole “Bratstvo” Dejan Kulundžić.

On je radiju Sto plus rekao da će roditelji najverovatnije do kraja ovog polugodišta dobiti šifre za logovanje, kako bi mogli u svakom trenutku da vide ocene svoje dece.

“Nismo imali mnogo vremena da se pripremimo za ovaj projekat, ali smo svi i više nego zadovoljni onim što smo postigli do sada. Tehnički smo dobro obezbeđeni i imamo preko 50 laptopova, a nadam se da ćemo do kraja ove godine uspeti da svakom nastavniku obezbedimo računar na kojem će moći da rade”, rekao je Kulundžić.

On je najavio da će se se ovaj projekat nadograđivati vremenom, a jedna od prednosti je i da će učenicima putem elektronskog dnevnika biti dostupne sve lektire koje su im potrebne za nastavni program.

Osnovna škola “Bratstvo” jedna je od 60 škola u Srbiji u kojoj je primena elektronskog dnevnika počela ovog septembra.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

No more articles