19. Decembar 2017

Fotografija Hane Hadžiavdagić sa hidžabom oduševila je preko 16. 000 ljudi na Instagramu. Društvene mreže vrve od komentara. Dobrih, ali i onih koji nisu baš dobri.

 

Uz fotografiju koja je izazvala buru komentara Hadžiavdagić je napisala:

“Važno je poštovati religijska uvjerenja jer bez obzira na to vjerujete li u njih ili ne, poštujte ih. Ako ih ne poštujete, nikad nećete živjeti u miru s ljudima koji pripadaju drugom religijskom poretku. Budimo konačno ljudi, prestanimo tuđe pogreške osuđivati, a naše sakrivati i opravdavati. Razuman i pošten čovjek od sebe najprije počinje, sebe ispituje i posmatra, sebe sudi”.

“Kad bi znala kako ti lijepo stoji odmah bi se pokrila”, “Sjećam se kako si pričala loše o hidjabu da si me i napala jer sam ti nešto komentarisala (bio je ramazan a ti u šorcu nigdje slika sa hidjabom) tako je nešto! A vidi sad ovo? Bože hvala ti”, “Drži se Hana svijetu treba osoba kao što si ti”, neki su od komentara na Hanino neobično izdanje.

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

No more articles