20. April 2017

Zbog kiše saobraćaj u Novom Pazaru je zagušen, velike su gužve, a najteža situacija je u centru grada, gdje saobraćaj ne reguliše nijedan saobraćajni policajac.

Od početka ulice 1. Maj  do autobuske  stanice saobraćaj se jedva odvijao uz sirene automobila. Za istu relaciju u toku danasnjeg dana bilo je potrebno oko 30 minuta, dok je inače u uslovima kada se saobraćaj regularno odvija potrebno nesto više od 10 minuta.

Kiša usporava saobraćaj na svim saobraćajnicima, kako u užem tako i širem gradskom jezgru, a ono što dodatno zbunjuje učesnike u saobraćaju je pitanje zašto niko od nadležnih ne preduzima adekvatne mjere za uspostavljanje normalnog  odvijanja  saobraćaja, koji je,  podsjećamo, danas bio u potpunom kolapsu.

Dok nadležni ne odluče obavljati svoj posao na pravi način kada je saobraćaj u pitanju, učesnici u saobraćaju snose svu odgovornost ukoliko se ,ne daj Bože, desi neki problem koji bi inače bio spriječen regulisanjem saobraćaja od strane saobraćajaca.

SANA

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

No more articles