5. Februar 2018

Gradska uprava Novog Pazara prodala je poslovni prostor u Ulici 28. novembra u kojem su trenutno smešteni Turistička organizacija ovog grada i Sportski centar.

Rukovodilac Odeljenja za imovinsko-pravne poslove lokalne samouprave Hasiba Murić izjavila je da su se na javnom nadmetanju pojavila dva kupca, od kojih je jedan odmah odustao.

“Zbog toga je prihvaćena ponuda od 1.800 evra po kvadratu, odnosno ukupno 284.400 evra, koju je dao Muhamed Balić iz Novog Pazara. Pre nego sa njim bude potpisan ugovor, prodaju će morati da odobre Gradsko veće i Skupština Novog Pazara”, kazala je Murić.

Ukoliko Veće i lokalni parlament prihvate ponudu Balića dve javne ustanove će morati da budu iseljene, a prema nezvaničnim informacijama, lokalna samouprava im je već obezbedila nove prostorije.

Inače, na oglas gradske uprave za davanje u zakup dva poslovna prostora na katastarskoj parceli broj 10895, na potesu Carina, nije bilo prijavljenih pa će on biti ponovljen.

Oba prostora su se nudila po ceni od osam eura po kvadratu mesečno, s tim što je površina jednog 38,1 kvadratni metar, a drugog 37 kvadrata.

izvor: Saznajemo

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles