15. Juni 2017

Резултат слика за fk novi pazar

Fudbalski klub Novi Pazar proglasio je bankrot i već za koji dan će se ugasiti.

Ovo je odlučio upravni odbor kluba sa Jošanice, a odluku bi trebalo da potvrdi gradska uprava Novog Pazara.

– Prijedlog o gašnju prosljedićemo gradu na usvajanje. Nakon toga osnovaćemo novi klub koji će svoj sportski život početi ispočetka – navodi se u klupskom saopštenju.

Iz ovog kluba je saopšteno da je uprava učinila sve da nastavi takmičenje u Prvoj ligi Srbije sa ambicijama da se odmah vrati u Superligu.

– I grad je bio spreman da učestvuje u izmirivanju obaveza prema povjeriocima. Većina igrača i povjerioca kojima klub duguje novac nisu prihvatili plan i dinamiku isplata u ratama, već su novac tražili sad i odmah, a mi to nismo u mogućnosti da uradimo – obrazložila je uprava razloge za gašenje FK Novi Pazar.

U saopštenju se dodaje da se pokazalo da “neko voli fudbal samo dok mu klub puni džepove novcem.”

– Kada je potrebno učiniti najmanji ustupak i napraviti kompromis onda za to niko nije spreman. Među poveriocima su i nazovi sportski radnici koji su na volšeban način dobili sporove jer im nismo ponudili ugovore o angažovanju nakon što su se penzionisali – piše u saopštenju u kojem se dodaje da će o svakom pojedinačnom poveriocu javnost biti obaveštena.

Novi klub će, kako piše u saopštenju, akcenat staviti na rad sa mlađim selekcijama kako bi se na zdravim osnovama izgradio novi fudbalski kolektiv.

izvor: informer

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

No more articles