8. Mart 2018

U prostorijama Stranke pravde i pomirenja u Beogradu, 07. 03. 2018. godine održana je Treća sjednica Inicijativnog odbora za formiranje Gradskog odbora Beograd, kojom je predsjedavao predsjednik stranke akademik dr. Muamer Zukorlić.

Nakon analize prethodnih gradskih izbora, donijet je zaključak da je, u relativno kratkom periodu aktivnog djelovanja u Beogradu, Stranka pravde i pomirenja uspjela da etablira svoju političku ideju i okupi kvalitetne ljude.

Prethodna kampanja pokazala je programsku svježinu i idejnu snagu, kojoj treba još dodati i infrastrukturnu instalaciju kako bi uspjela potpuno da se ostvari. Zato je zadatak organa stranke, funkcionera i aktivista nastaviti raditi u pravcu daljeg širenja stranačke infrastrukture i ideja pravde i pomirenja.

Utvrđen je plan djelovanja i donijete odluke o intenzivnom i predanom radu na pripremama za Osnivačku skupštinu Gradskog odbora SPP Beograd u narednom periodu. Formirana su opštinska povjereništva koja su preuzela obavezu pripreme stalnih organa Gradskog odbora Beograd.

Info služba

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles