3. April 2017

Vidim ovih dana facebook dokoličari punih usta kritiziraju Muftiju Zukorlića zbog podrške Vučiću i skoro svakoga dana citiraju “Sto muslimana za jednog srbina”, a istovremeno nalaze opravdanje Erdoganovoj saradnji sa Putinom iako Putin svakodnevno ubije najmanje par desetina muslimana.

GOSPODO Vučić je nekada ubijao i prijetio, Putin sada prijeti i ubija, Vučić se okrenuo politici pomirenja, Putin i dalje vodi genocidnu politiku, pa kako moze Erdogan biti sultan i ako sarađuje sa Putinom a Muftija izdajnik zbog saradnje sa Vučićem, kako možemo doviti za Erdogana a napadati i vrijeđati Muftiju, zašto dvojni aršini!?!?!?

Više je nego jasno da je saradnja i jednoga i drugoga sa jednim i sa drugim iz razloga sto su prinuđeni na to i zato sto je to trenutno način očuvanja interesa muslimana a ne iz ćejfa.

Bilo je vremena kada Muftija nije sarađivao ni sa kim iz Beograda ali ti isti koji sada kritiziraju bili su i tada protiv njega. Očigledno da pojedinci misle da smo ovce za šišanje pa ćemo podržati one koji bi jedva dočekali da se dočepaju vlasti da cijepaju i dalje islamsku zajednicu, ruše FIS i ostale vakufe… Na našu sreću a na njihovu nesreću nadamo se da je prošlo to vrijeme!

Autor: Suad Dacic

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

No more articles