9. Novembar 2017

Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru je danas, 09.11.2017. g., dodijelio stipendije studentima svih Departmana za akademsku 2017/2018. godinu.

Tokom dodjele istaknuto je da Univerzitet na ovaj način ispunjava svoje ciljeve koji se pored kvalitetnog visokog obrazovanja ogledaju u pružanju pomoći i nagrađivanju studenata za rezultate postignute tokom studija. Stipendije je dobilo 30 studenata po više osnova, na osnovu socijalnog programa koji se sprovodi ina Univerzitet, te zapaženih rezulatata u protekloj akademskoj godini.

Stipendistima se najprije obratio rektor, prof. dr. Suad Bećirović, i tom prilikom istakao da je: „Ovo sigurno jedan od najbitnijih, a meni od najdražih događaja na našem Univerzitetu. Naša očekivanja su da budete najbolji studenti, najbolji stručnjaci i da budete korisni građani, gdje god budete živjeli i radili“.

Stipendije su zatim i svečano uručili rektor, prof. dr. Suad Bećirović, i generalni menadžer, prof. dr. Elma Elfić Zukorlić.

 

 

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

No more articles