7. Decembar 2017

Novi Pazar

Delegacije Indonezije nastavila je danas posetu Novom Pazaru obilaskom preduzeća Euro Skarpa, koja se bavi proizvodnjom obuće.

Prema rečima prve sekretarke ambasade i atašea za ekonomiju Amelije Tapu Boldon, predstavnici Indonezije nadaju se saradnji sa ovim novopazarskim preduzećem.

“Ono što smo imali prilike danas da vidimo jeste da ova fabrika poseduje veoma kvalitetnu robu kojoj bi mogli da pomognemo u plasmanu kao i unapredimo saradnju”, rekla je Amelija Tapu uz zahvalnost lokalnoj samoupravi i Regionalnoj privrednoj komori Kraljevo, koji su im omogućili ovu posetu.

Načelnik odeljenja za privredu Ramiz Paljevac kazao je da je delegacija juče obilazila fabriku Conto Bene a danas obilaze obućare i da su vođeni razgovori po principu interesovanja za proizvodni program.

“Došlo je do nekih dogovora u smislu neke buduće saradnje. Da se proizvodi novopazarskih obućara prezentiraju u privrednoj komori gde će delegacija Indonezije doći da pogleda kompletan proizvodni program i nadamo se na će doći do poslovne saradnje na obostrano zadovoljstvo” rekao je Paljevac.

On je naveo da ambasada ima nalog od ministarstva spoljnih poslova te zemlje da obiđu Novi Pazar i celu Srbiju.

Esad Avdović, vlasnik fabrike obuće Euro Skarpa, nakon sastanka sa privrednom delegacijom Indonezije zahvalio se gradskoj upravi što je odabrala njegovu firmu za posetu.

“Razgovarali smo o poslu u perspektivi o eventualnim ugovorima i dogovora. Njima se naša proizvodnja svidela mi radimo isključivo od kože i prirodnih materijala koji su im se svideli i nadamo se saradnji”.

(Blic)

 

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles