30. Juni 2017

Darku Šariću ukinuta presuda za šverc kokaina

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu Darku Šariću, kojom je osuđen na 20 godina zatvora zbog organizovanja šverca kokaina. Kako se navodi na sajtu suda, presuda je ukinuta zbog “bitne povrede odredaba krivičnog postupka”, a predmet je vraćen na ponovno suđenje.

Apelacioni sud je na sajtu objavio da je odluku o ukidanju prvostepene presude donio 25. maja, a odlučeno je da Šarić ostane u pritvoru do dalje odluke prvostepenog suda.

Šarićevi branioci zatražili su ranije od Apelacionog suda da se poništi presuda prvostepenog suda i ponovi suđenje. Oni su tvrdili da ne postoji nijedan dokaz koji potvrđuje navode iz prvostepene presude ili ukazuje da je Šarić kriv.

“Da je sudsko vijeće imalo hrabrosti donijelo bi oslobađajuću presudu”, rekao je Šarićev advokat Dejan Lazarević u specijalnoj sudnici Okružnog zatvora u Beogradu.

(n1)

Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

No more articles